Free Style Outdoor

Laatste nieuws

Update 03/12/2023 : ben je NIEUW en wil je per direct aansluiten: mail ons - binnen de 24 u krijg je antwoord - NIEUWE mensen kunnen inschrijven voor de LENTE reeks via de site vanaf 3 januari - ACTIEVE leden worden steeds per mail uitgenodigd.

Wij besparen mee : onze prijs is NIET verhoogd ondanks de prijsstijgingen zowat overal - wij zijn erg flexibel met onze democratische prijzen en werken zonder bindende, dure abonnementen. Sporten op uw maat en agenda is onze andere grote troef.

DATA LENTE : start 15 april

  • alle info : martin.blomme@skynet.be 
  • een proefles is gratis, vrijblijvend en mogelijk indien plaats - ALTIJD eerst mailen voor de inschrijvingsprocedure
  • een onvolledige reeks op uw eigen maat kan meestal : ALTIJD eerst mailen voor de inschrijvingsprocedure
  • bevalt de lopende sessie je toch niet : stap dan zonder financieel verlies over binnen ons globaal aanbod

Info

Davos Inc brengt op maandagen met Free Style een 4e seizoen voor sportievelingen die liever outdoor intensief bewegen en sporten - voor jong en minder jong, mannen en vrouwen. Algemene conditie verbeteren in de frisse lucht. Sessie gaat altijd door ongeacht het weerLow budget bodemprijs : 5 euro per uur. Geen sessies in de Kerst- en Paasvakantie. Max. 22 deelnemers per sessie. Tussen 01/december en 11 april is er GEEN FREE STYLE. Eventueel kan dan aangesloten worden bij de bestaande bootcamps op donderdag of zondag.

Wat

Free Style Outdoor is een eigenzinnige bootcamp. De sessies bestaan uit : lunges, squats, burpees, jumping jacks, V-ups, Sit-ups in combinatie met shuttle run, sprintjes en andere conditionele inspanningen. Iedere les bevat een gezamenlijke opwarming, een Tabata (30 seconden werken - 10 seconden rust) en een circuit. Geen enkele minuut is dezelfde. Begeleidster Sarah zorgt wekelijks voor veel afwisseling in alle bewegingen zodat geest en lichaam telkens opnieuw geprikkeld worden. De mogelijkheid tot muzikale ondersteuning wordt onderzocht indien het positief bijdraagt tot de groepssfeer en beleving.

Er is persoonlijke aandacht voor iedere individuele deelnemer. En tenslotte staat plezier centraal : een positieve dynamiek is onmiskenbaar voor een geslaagde workout. Kledij : sportief en bestand tegen alle weersomstandigheden.

Wat niet

Wie liever binnen aan sport en bewegen doet heeft hier niets te zoeken : onder alle weersomstandigheden worden de sessies afgewerkt. Mensen die indoor willen gevarieerd sporten kunnen terecht bij MOVECAMP, ook op maandagen in het nabijgelegen SASK St-Kruis. Lees de info op deze website. 

Aanbod 2023-24 - seizoen 4

FS HERFST SINT-KRUISMAA - 18 sep - 19:00 en 20:0555 €
FS LENTE  SINT-KRUISMAA - 15 apr - 19:00 en 20:0555 €

Attentie!

Mensen die ingeschreven zijn voor de herfstsessie moeten zich NIET opnieuw inschrijven voor toekomstige sessies : zij beschikken over een voorkeurrecht.

Wie

Iedereen die fit is kan deelnemen. Het aantal deelnemers wordt beperkt tot 25 personen om de kwaliteit te garanderen en de bewegingsruimte te vrijwaren. Wij leggen een wachtlijst aan indien nodig.

Prijs 

55 € per persoon voor 11 weeksessies van elk minimum 60 minuten steeds op maandag. Eén sessie om 19:00 en één sessie om 20:05. Maximum 22 deelnemers per sessie. Er is 5 minuten tussen het einde van de eerste groep en de start van de tweede groep.

Indien u zich wenst in te schrijven klik dan op het oranje blokje SNEL NAAR ONS AANBOD en vul het document in. Een probeerles is mogelijk mits aangeduid onderaan het document als mededeling én indien er plaatsen vrij zijn. Probeersessies vervallen automatisch indien de sessie volzet is met betalende deelnemers. 

Uw inschrijving kan betaald worden via banconact/kredietkaart en wordt bevestigd via mail. Indien uitzonderlijk via overschrijving wordt betaald dan is die definitief na transfer van het lidgeld binnen de 10 dagen op rekeningnummer : BE61 6528 0018 5317 en houdt ook de aanvaarding van de annulaties's en ristorno's in. Bij niet-betaling binnen de 10 dagen sturen wij een betalingsherinnering.

Geen sessies in de Kerst- en Paasvakantie tenzij ingehaald moet worden.Een probeerles kan mits voorafgaande aanvraag via mail of telefoon en mits de sessie niet volzet is. Invallen tijdens een sessie kan perfect mits pro rata inschrijvingsgeld. Inschrijven kan zolang de sessies niet volzet zijn - éénmaal ingeschreven heeft iedere lid een voorkeurrecht voor alle volgende sessies.

Annulaties & ristorno's

  • Met doktersattest: integrale terugbetaling vanaf de 3e ziekteweek via een tegoedmail
  • Zonder doktersattest: geprorateerde terugbetaling mits grondige reden via een tegoedmail én na aftrek van 30 € verzekerings- en administratiekosten

Annulaties of ristorno’s worden vanaf 01 september 2011 uitsluitend terugbetaald via een tegoedmail. Die kan aangewend worden om in de toekomst terug te komen bij davos inc, of kan doorgegeven of verkocht worden aan derden in een persoonlijke poging om hen tot sporten aan te zetten. Een tegoedmail behoudt zijn waarde zolang davos inc als vzw actief is en zal niet in contanten terugbetaald worden.

Kortingen

  • DIVA-korting : 50% op je eigen lidgeld per 3 nieuw aangebrachte leden.

Inbegrepen

  • Heerlijk Paaskado - voor zij die deelnemen aan de LENTESESSIE
  • BA-verzekering - permanent

Waar 

Sint-Kruis - Veltembos en omgeving - Verzamelen parking Interbad - Veltemweg 35. 

Kledij : sportief en bestand tegen alle weersomstandigheden - Er is voldoende parkeermogelijkheid vooraan de site en in de buurt. Kalender kan lichtjes wijzigen in de loop van het seizoen - via mail wordt iedere deelnemer op de hoogte gehouden.

Risico's

Het volgen van Free Style Outdoor geschiedt op eigen gezondheidsrisico. Een lid verklaart zich fit voor het volgen van lessen. Davos aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid inz. schade, diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen van de cursist.

Lesgever

Begeleidster is Sarah Meulebrouck - gediplomeerd in diverse soorten Aerobic door Caroline Mervielde - 5 jaar lesgeefster spinning - begeleidster fit function - kennis van allerlei outdoor en indoor groepslessen al dan niet met equitment. Jaren van oneindig veel plezier in sport was de drive voor haar om zelf les te gaan geven en zich grondig bij te scholen. Ze is steeds op zoek naar manieren om sport en plezier samen te brengen zodat zij haar sportkriebels kan doorgeven.

Vragen

martin.blomme@skynet.be – 0477 / 761 347