Free Style Outdoor

Snel naar ons aanbod

Laatste nieuws

Update 18/06/2024 : inschrijven kan vanaf heden voor de start op 02 september - de inschrijvingsblokjes staan live en u kan hierboven links op de oranje knop SNEL NAAR ONS AANBOD klikken om uw inschrijving te starten.

Wij besparen mee : onze prijs is NIET verhoogd ondanks de prijsstijgingen zowat overal - wij zijn erg flexibel met onze democratische prijzen en werken zonder bindende, dure abonnementen. Sporten op uw maat en agenda is onze andere grote troef.

DATA HERFST: 15 sessies - geen sessies in de herfst-kerst-krokus-paasvakantie

DATA: sept 02-09-16-23-30/okt 07-14-21/nov 04-11-18-25/ dec 02-09-16

  • alle info : martin.blomme@skynet.be 
  • een proefles is gratis, vrijblijvend en mogelijk indien plaats - ALTIJD eerst mailen voor de inschrijvingsprocedure
  • een onvolledige reeks op uw eigen maat kan meestal : ALTIJD eerst mailen voor de inschrijvingsprocedure
  • bevalt de lopende sessie je toch niet : stap dan zonder financieel verlies over binnen ons globaal aanbod

Info

Davos Inc brengt op maandagen met Free Style een 5e seizoen voor sportievelingen die liever outdoor intensief bewegen en sporten - voor jong en minder jong, mannen en vrouwen. De algemene conditie verbeteren in de frisse lucht. De sessie gaat altijd door ongeacht het weerLow budget bodemprijs : 5 euro per uur. Geen sessies in alle schoolvakanties. Max. 22 deelnemers per sessie. De LENTE reeks start op 17 februari 2025 voor 15 weeksessies t.e.m. 30 juni 2025.

Wat

Free Style Outdoor is een eigenzinnige bootcamp en omvat de nodige uitdagingen voor zowel starters als doorwinterde sporters. De sessies bestaan uit 10 tabata's van telkens 30 seconden en 10 seconden rust, de tabata's worden 3 x herhaald -  daarna de nodige aandacht voor buik- en rug versterkende oefeningen. Je komt vermoeid binnen en gaat als een herboren mens terug huiswaarts.

Tijdens het uivoeren van de oefeningen is er persoonlijke aandacht voor iedere individuele deelnemer. En tenslotte staat plezier centraal : een positieve dynamiek is onmiskenbaar voor een geslaagde workout. Kledij : sportief en bestand tegen alle weersomstandigheden.

Wat niet

Wie liever binnen aan sport en bewegen doet heeft hier niets te zoeken : onder alle weersomstandigheden worden de sessies afgewerkt. Mensen die indoor willen gevarieerd sporten kunnen terecht bij MOVECAMP, ook op maandagen in het nabijgelegen SASK St-Kruis. Lees de info op deze website. 

Aanbod 2024-25 - seizoen 5

FS HERFST SINT-KRUISMAA - 02 sep - 19:00 - 15 weken75 €
FS LENTE  SINT-KRUISMAA - 17 feb - 19:00 -  15 weken75 €

Attentie!

Mensen die ingeschreven zijn voor de herfstsessie moeten zich NIET opnieuw inschrijven voor toekomstige sessies : zij beschikken over een voorkeurrecht en worden gemaild.

Wie

Iedereen die fit is kan deelnemen. Het aantal deelnemers wordt beperkt tot 22 personen om de kwaliteit te garanderen en de bewegingsruimte te vrijwaren. Wij leggen een wachtlijst aan indien nodig.

Prijs 

75 € per persoon voor 15 weeksessies van elk minimum 60 minuten steeds op maandag. Eén sessie om 19:00. Maximum 22 deelnemers per sessie. 

Indien u zich wenst in te schrijven klik dan op het oranje blokje SNEL NAAR ONS AANBOD en vul het document in. Een probeerles is mogelijk mits aangeduid onderaan het document als mededeling én indien er plaatsen vrij zijn. Probeersessies vervallen automatisch indien de sessie volzet is met betalende deelnemers. 

Uw inschrijving kan betaald worden via banconact/kredietkaart en wordt bevestigd via mail. Indien uitzonderlijk via overschrijving wordt betaald dan is die definitief na transfer van het lidgeld binnen de 10 dagen op rekeningnummer : BE61 6528 0018 5317 en houdt ook de aanvaarding van de annulaties's en ristorno's in. Bij niet-betaling binnen de 10 dagen sturen wij een betalingsherinnering.

Geen sessies in alle schoolvakanties tenzij ingehaald moet worden.Een probeerles kan mits voorafgaande aanvraag via mail of telefoon en mits de sessie niet volzet is. Invallen tijdens een sessie kan perfect mits pro rata inschrijvingsgeld. Inschrijven kan zolang de sessies niet volzet zijn - éénmaal ingeschreven heeft iedere lid een voorkeurrecht voor alle volgende sessies.

Annulaties & ristorno's

  • Met doktersattest: integrale terugbetaling vanaf de 3e ziekteweek via een tegoedmail
  • Zonder doktersattest: geprorateerde terugbetaling mits grondige reden via een tegoedmail én na aftrek van 30 € verzekerings- en administratiekosten

Annulaties of ristorno’s worden vanaf 01 september 2011 uitsluitend terugbetaald via een tegoedmail. Die kan aangewend worden om in de toekomst terug te komen bij davos inc, of kan doorgegeven of verkocht worden aan derden in een persoonlijke poging om hen tot sporten aan te zetten. Een tegoedmail behoudt zijn waarde zolang davos inc als vzw actief is en zal niet in contanten terugbetaald worden.

Kortingen

  • DIVA-korting : 50% op je eigen lidgeld per 3 nieuw aangebrachte leden.

Inbegrepen

  • Heerlijk Paaskado - voor zij die deelnemen aan de LENTESESSIE
  • BA-verzekering - permanent

Waar 

Sint-Kruis - Veltembos en omgeving - Verzamelen parking Interbad - Veltemweg 35. 

Kledij : sportief en bestand tegen alle weersomstandigheden - Er is voldoende parkeermogelijkheid vooraan de site en in de buurt. Kalender kan lichtjes wijzigen in de loop van het seizoen - via mail wordt iedere deelnemer op de hoogte gehouden.

Risico's

Het volgen van Free Style Outdoor geschiedt op eigen gezondheidsrisico. Een lid verklaart zich fit voor het volgen van lessen. Davos aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid inz. schade, diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen van de cursist.

Lesgever

Begeleider is Frederik, een doorwinterde sporter met veel ervaring in groepssessies en die de nodige positieve sfeer in de groep brengt, bijdraagt om hen naar een uitdagend niveau te brengen en een permanent oog heeft voor de nodige correcties. Hij wil positieve sporters aantrekken die plezier en uitdaging proberen te combineren.

Vragen

martin.blomme@skynet.be – 0477 / 761 347