Safari Dance Fitness

Snel naar ons aanbod

Laatste nieuws

Update 16/02/2024 : de LENTE reeks is definitief van start gegaan - indien je nog een gratis try-out wil meemaken dan stuur je een mailverzoek.

Wij besparen mee : onze prijs is NIET verhoogd ondanks de prijsstijgingen zowat overal - wij zijn erg flexibel met onze democratische prijzen en werken zonder bindende, dure abonnementen. Sporten op uw maat en agenda is onze andere grote troef.

DATA LENTE ST-ANDRIES : feb 20-27/mrt 12-19-26/apr 16-23-30/mei 07- niet op 05 maart en in de paasvakantie

  • alle info : martin.blomme@skynet.be 
  • een proefles is gratis, vrijblijvend en mogelijk indien plaats - ALTIJD eerst mailen voor de inschrijvingsprocedure
  • een onvolledige reeks op uw eigen maat kan meestal : ALTIJD eerst mailen voor de inschrijvingsprocedure
  • bevalt de lopende sessie je toch niet : stap dan zonder financieel verlies over binnen ons globaal aanbod

Info

Seizoen 1  - Davos Inc brengt safari dance fitness voor 50 euro voor 9 sessies van 60 minuten - dit moet absoluut voor iedereen betaalbaar zijn.

Safari®dance is een Afrikaans geïnspireerd dance fitness programma. Deze video geeft je een idee wat je kan en mag verwachten : https://www.youtube.com/watch?v=WIeDM_Hu_ms

Davos Inc organiseert aan 5.56 euro per uur op dinsdagen vanaf 20 februari 2024 een reeks safari dance fitness van elk 9 weken te Sint-Andries-Brugge - veruit de meest democratische prijs in het Brugse Ommeland. 

Wat

Safari®dance is een Afrikaans geïnspireerd dance fitness programma van het concept Safari®fitness, afkomstig uit 'Lagos, Nigeria', bestaande uit heel veel afrobeats en andere Afrikaanse ritmes, afgewisseld met tal van internationale ritmes zoals soca, calypso, latin, brasil, banghra....

Het is uniek op zich en biedt zoveel meer dan een normaal dance fitness programma. Safari®dance bestaat uit eenvoudig te volgen Afrikaanse en dance fitness danspassen, zodat iedereen ongeacht welke leeftijd het kan meevolgen. De positieve vibes blijven lang na de les merkbaar, omdat wij bij Safari®dance streven naar een harmonie tussen fun, eenvoud en vooral hele leuke muziek. 

Dit fitness programma is exclusief in het Brugse Ommeland en uitsluitend bij Davos Inc te volgen. Let wel : Safari Dance is GEEN Afrikaanse dans !

Aanbod 2024 - seizoen 1

SAF LENTE SINT-ANDRIES SAFARI DANCEDIN - 20 feb - 19:0050 €

Attentie!

Mensen die momenteel actief zijn moeten zich NIET opnieuw inschrijven voor toekomstige sessies : zij beschikken over een voorkeurrecht en worden gemaild.

Wie

Iedereen die fit is kan deelnemen. Het aantal deelnemers wordt beperkt om de kwaliteit te garanderen en de bewegingsruimte te vrijwaren. Wij leggen een wachtlijst aan indien nodig.

Prijs 

50 € per persoon voor 9 weeksessies van elk minimum 60 minuten steeds op donderdag - geen ligmatje.

Indien u zich wenst in te schrijven klik dan op het oranje blokje SNEL NAAR ONS AANBOD en vul het document in. Een probeerles is mogelijk mits aangeduid onderaan het document als mededeling én indien er plaatsen vrij zijn. Probeersessies vervallen automatisch indien de sessie volzet is met betalende deelnemers. 

Uw inschrijving kan betaald worden via banconact/kredietkaart en wordt bevestigd via mail. Indien uitzonderlijk via overschrijving wordt betaald dan is die definitief na transfer van het lidgeld binnen de 10 dagen op rekeningnummer : BE61 6528 0018 5317 en houdt ook de aanvaarding van de annulaties's en ristorno's in. Bij niet-betaling binnen de 10 dagen sturen wij een betalingsherinnering.

Geen sessies in de Kerst- en Paasvakantie tenzij ingehaald moet worden.Een probeerles kan mits voorafgaande aanvraag via mail of telefoon en mits de sessie niet volzet is. Invallen tijdens een sessie kan perfect mits pro rata inschrijvingsgeld. Inschrijven kan zolang de sessies niet volzet zijn - éénmaal ingeschreven heeft iedere lid een voorkeurrecht voor alle volgende sessies.

Annulaties & ristorno's

  • Met doktersattest: integrale terugbetaling vanaf de 3e ziekteweek via een tegoedmail
  • Zonder doktersattest: geprorateerde terugbetaling mits grondige reden via een tegoedmail én na aftrek van 30 € verzekerings- en administratiekosten

Annulaties of ristorno’s worden vanaf 01 september 2011 uitsluitend terugbetaald via een tegoedmail. Die kan aangewend worden om in de toekomst terug te komen bij davos inc, of kan doorgegeven of verkocht worden aan derden in een persoonlijke poging om hen tot sporten aan te zetten. Een tegoedmail behoudt zijn waarde zolang davos inc als vzw actief is en zal niet in contanten terugbetaald worden.

Kortingen

  • DIVA-korting : 50% op je eigen lidgeld per 3 nieuw aangebrachte leden.

Inbegrepen

  • Exclusief kado 
  • Heerlijk Paaskado - voor zij die deelnemen aan de LENTESESSIE
  • BA-verzekering - permanent

Waar

Sint-Andries - Freinetschool De Boomhut - Sportzaal - Koning Leopold III -laan 102 - 8200 Sint-Andries

Parkeren is een zaak van tijdig vertrekken. Er is voldoende parkeermogelijkheid vooraan de site en in de buurt. Kalender kan lichtjes wijzigen in de loop van het seizoen - via mail wordt iedere deelnemer op de hoogte gehouden.

Risico's

Het volgen van Pilates geschiedt op eigen gezondheidsrisico. Een lid verklaart zich fit voor het volgen van lessen. Davos aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid inz. schade, diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen van de cursist.

Lesgever

Lesgeefster is Dorine Staelens : zij volgde haar opleiding in Londen, is de 1ste Safari®dance instructor in België. Ze heeft al meer dan 13 jaar ervaring in het geven van groepslessen die altijd energiek, verrassend en uniek zijn en aangepast aan het publiek. 

Vragen

martin.blomme@skynet.be – 0477 / 761 347