Yoga - Energie

Snel naar ons aanbod

Laatste nieuws

Update 13/05/2024 : de inschrijvingen voor het nieuwe seizoen 2024-2025 in september starten op zaterdag 18 mei om 08:00 - dan verschijnen de inschrijvingsblokjes live en kan u hierboven links op de oranje knop SNEL NAAR ONS AANBOD klikken om uw inschrijving te starten.

Het lidgeld is NIET verhoogd ondanks de prijsstijgingen zowat overal - wij zijn erg flexibel met onze democratische prijzen en werken zonder bindende, dure abonnementen. Sporten op uw maat en agenda is onze andere grote troef.

DATA SEIZOEN 2024-25 : wekelijks doorlopend - geen sessies in de herfst-kerst-krokus-paasvakantie

DATA HERFST MALE ST-KRUIS: sept 12-19-26/okt 03-10-17-24/nov 07-14

  • alle info : martin.blomme@skynet.be 
  • een proefles is gratis, vrijblijvend en mogelijk indien plaats - ALTIJD eerst mailen voor de inschrijvingsprocedure
  • een onvolledige reeks op uw eigen maat kan meestal : ALTIJD eerst mailen voor de inschrijvingsprocedure
  • bevalt de lopende sessie je toch niet : stap dan zonder financieel verlies over binnen ons globaal aanbod

Info

Seizoen 1  - Davos Inc brengt yoga energie of kundalini yoga voor 70 euro voor 9 sessies van 75 minuten : yoga moet absoluut voor iedereen betaalbaar zijn. 

Energie Yoga is de beter te begrijpen naam voor Kundalini Yoga : het is spirituele energie en een vorm van yoga die ervoor zorgt dat er heel veel energie in het lichaam vrijkomt door het openen van Chakra's - de energie en kracht komt van binnen uit. In de Yoga filosofie lees je over een slapende slang die opgerold ligt onderaan de wervelkolom.

Davos Inc organiseert aan 6.22 euro per uur op donderdagen vanaf 12 september 2024 een reeks yoga energie van elk 9 weken te Male Sint-Kruis-Brugge - veruit de meest democratische prijs in het Brugse Ommeland. Breng uw matje mee !

Wat

Energie yoga of Kundalini-yoga biedt je een complete map om te ondersteunen bij de uitdagingen van het leven. Het beoefenen van een Kria resulteert in subtiele fysieke en mentale veranderingen die zowel lichaam , geest en ziel beïnvloeden. Ze brengen je naar het stiltepunt van je eigen bewustzijn. Vanuit die plek kun je makkelijker jezelf losmaken van de gebeurtenissen om je heen zo leer je om deze wereld te overstijgen.

In deze lessen kan je in het centrale punt van je wezen komen, je innerlijke waarheid ontdekken aan de hand van verschillende kria's. Een Kria is een actie die tot een volledige manifestatie leidt. Het is een reeks houdingen, ademhaling, geluid en beweging die naar een specifiek resultaat toe werken. We beoefenen asana's gevoed door prana van de ademhaling, we stemmen ons af door herhalen van mantra en concentreren ons op oog-focus en lichaams-sloten. Op het eind van de kria worden de oefeningen geïntegreerd in het lichaam door een korte relaxatie. Zo ben je op het eind van een kria fysiek anders waardoor er plaats ontstaat voor meditatie.

Wat mee te brengen: een yoga-mat, een dekentje, een badhanddoek en een drinkfles - (een kussentje of meditatiekussen voor wie moeite heeft met kleermakerszit)

Aanbod 2024-25 - seizoen 1

HERFST SINT-KRUIS ENERGIE YOGADON - 12 sep - 18:4570 €
WINTER SINT-KRUIS ENERGIE YOGADON - 28 nov - 18:4570 €
LENTE   SINT-KRUIS ENERGIE  YOGADON - volgt - 18:4570 €

Attentie!

Een inschrijving via onze site is minimum 1 x verplicht per seizoen - hierdoor beschik je over een voorkeurrecht - 5 dagen voor de start van een nieuwe reeks binnen hetzelfde seizoen sturen wij standaard een uitnodiging per mail.

Wie

Iedereen die fit is kan deelnemen. Het aantal deelnemers wordt beperkt om de kwaliteit te garanderen en de bewegingsruimte te vrijwaren. Wij leggen een wachtlijst aan indien nodig.

Prijs 

70 € per persoon voor 9 weeksessies van elk minimum 75 minuten steeds op donderdag - gelieve een ligmatje mee te brengen !

Indien u zich wenst in te schrijven klik dan op het oranje blokje SNEL NAAR ONS AANBOD en vul het document in. Een probeerles is mogelijk mits aangeduid onderaan het document als mededeling én indien er plaatsen vrij zijn. Probeersessies vervallen automatisch indien de sessie volzet is met betalende deelnemers. 

Uw inschrijving kan betaald worden via banconact/kredietkaart en wordt bevestigd via mail. Indien uitzonderlijk via overschrijving wordt betaald dan is die definitief na transfer van het lidgeld binnen de 10 dagen op rekeningnummer : BE61 6528 0018 5317 en houdt ook de aanvaarding van de annulaties's en ristorno's in. Bij niet-betaling binnen de 10 dagen sturen wij een betalingsherinnering.

Geen sessies in de herfst-kerst-krokus- en paasvakantie tenzij ingehaald moet worden.Een probeerles kan mits voorafgaande aanvraag via mail of telefoon en mits de sessie niet volzet is. Invallen tijdens een sessie kan perfect mits pro rata inschrijvingsgeld. Inschrijven kan zolang de sessies niet volzet zijn - éénmaal ingeschreven heeft iedere lid een voorkeurrecht voor alle volgende sessies.

Annulaties & ristorno's

  • Met doktersattest: integrale terugbetaling vanaf de 3e ziekteweek via een tegoedmail
  • Zonder doktersattest: geprorateerde terugbetaling mits grondige reden via een tegoedmail én na aftrek van 30 € verzekerings- en administratiekosten

Annulaties of ristorno’s worden vanaf 01 september 2011 uitsluitend terugbetaald via een tegoedmail. Die kan aangewend worden om in de toekomst terug te komen bij davos inc, of kan doorgegeven of verkocht worden aan derden in een persoonlijke poging om hen tot sporten aan te zetten. Een tegoedmail behoudt zijn waarde zolang davos inc als vzw actief is en zal niet in contanten terugbetaald worden.

Kortingen

  • DIVA-korting : 50% op je eigen lidgeld per 3 nieuw aangebrachte leden.

Inbegrepen

  • Exclusief kado - voor zij die deelnemen aan de WINTER reeks
  • Heerlijk Paaskado - voor zij die deelnemen aan de LENTE reeks
  • BA-verzekering - permanent

Waar

Sint-Kruis-Male -VBS De Kantelberg - kleuterafdeling - overdekte binnenzaal - Raadsherenlaan 42.

Parkeren is een zaak van tijdig vertrekken. Er is voldoende parkeermogelijkheid vooraan de site en in de buurt. Kalender kan lichtjes wijzigen in de loop van het seizoen - via mail wordt iedere deelnemer op de hoogte gehouden.

Risico's

Het volgen van Pilates geschiedt op eigen gezondheidsrisico. Een lid verklaart zich fit voor het volgen van lessen. Davos aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid inz. schade, diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen van de cursist.

Lesgever

Lesgeefster is Els Proot. Als kind was zij al enorm gefascineerd door de uitwerking van lichaams-beweging en als mama van 4 kinderen volgde ze elke week turnlessen of aerobics. Tot ze kennis maakte met Kundalini-yoga : dat was zo verrijkend in haar leven dat ze het zelf wou door geven. Ze volgde een lange opleiding en haalde haar einddiploma in 2021. Zij gaf reeds lessen op verschillende locaties in Gent (waar ze toen woonde) o.a. in fitnesscentrum De Coupur en in Yogastudio De Groene Vallei. Door haar verhuis naar Het Brugse Ommeland kan ze ook mensen in deze omgeving haar Kundalini kennis uitdragen.

Vragen

martin.blomme@skynet.be – 0477 / 761 347