BBB Fatburner

Laatste nieuws

Update 15/03/2024 : ben je NIEUW en wil je per direct aansluiten: mail ons - binnen de 24 u krijg je antwoord.

Inschrijvingen staan open voor iedereen en onze prijs is NIET verhoogd ondanks de prijsstijgingen zowat overal - wij zijn erg flexibel met onze democratische prijzen en werken zonder bindende, dure abonnementenSporten op uw maat en agenda  is onze andere grote troef.  

DATA 2024: wekelijks doorlopend - niet in de paasvakantie - einde seizoen:

ASSEBROEK dinsdag21/mei
OEDELEM dinsdag28/mei
ASSEBROEK woensdag5/jun
SIJSELE woensdag5/jun
ST-ANDRIES donderdag13/jun
 • info : martin.blomme@skynet.be 
 • een proefles is gratis, vrijblijvend en mogelijk indien plaats - ALTIJD eerst mailen voor de inschrijvingsprocedure - indien volzet met betalenden dan vervalt de proefsessie
 • een onvolledige reeks op uw eigen maat kan meestal : ALTIJD eerst mailen voor de inschrijvingsprocedure
 • bevalt de lopende sessie je toch niet : stap dan zonder financieel verlies over binnen ons globaal aanbod

ALTERNATIEF BBB : STRONGPACK op dinsdag in Zuienkerke (Brugge-Oost)- format van 9 weeksessies met 75% elementen van BBB en cardio - lees alles: https://recreatief.davosinc.be/strongpack

Info

Davos Inc brengt een 15e seizoen van 34 weken. Wij beschikken over ervaren lesgeefsters die wekelijks kunnen roteren. U kan deelnemen in Sijsele, Assebroek 2 x , Oedelem en Sint-Andries.

Voor ons is BBB/Fatburner een basisaanbod omdat in één uur de meeste lichaamsdelen- en spieren aangepakt worden en de stevigheid onderhouden wordt. De prijs per jaar is laag: 125 euro tot eind mei 2022 zonder rekening te houden met aangeboden kortingen & geschenken. 

Vanaf begin september wordt de klemtoon verlegd naar meer bodyshape- conditieopbouw en fatburner en minder aerobics. Rustige opbouw, pittige uitbouw. De lesgeefsters stippelen hun eigen programma uit dat speels en gevarieerd wordt voorgesteld. Er is een drankpauze tussenin en de afsluitende muziek is relaxerend om uit te stretchen. Wij leggen volgende accenten : spierversterking : 25% - fatburning : 25% - conditieopbouw : 35% - aerobics : 15%

Aanbod 2023-24 - seizoen 15

BB ASSEBROEKDINS - 05 sept - 19:00125 €
BB ASSEBROEKWOE -  06 sept - 19:15125 €
BB OEDELEMDINS -  05 sept - 20:00125 €
BB SIJSELEWOE -  06 sept - 21:00125 €
BB ST-ANDRIESDON -  07 sept - 20:05125 €

Wie

Iedereen kan zich inschrijven zowel jongeren als volwassenen, geoefend als niet-geoefend. Het maximum aantal inschrijvingen per locatie volgen wij dagelijks op en de beschikbare plaatsen kan u on-line volgen vanaf 01 augustus of vroeger.

Prijs 

125 € per full jaar per persoon tot eind mei 2022 - 34  weeksessies van elk een uur. Andere periodes : aanvraag enkel via mail : martin.blomme@skynet.be. Geen sessies in de Kerst- en Paasvakantie tenzij ingehaald moet worden.

Indien u zich wenst in te schrijven klik dan op het oranje blokje SNEL NAAR ONS AANBOD en vul het document in. Een probeerles is mogelijk mits aangeduid onderaan het document als mededeling én indien er plaatsen vrij zijn. Probeersessies vervallen automatisch indien de sessie volzet is met betalende deelnemers. 

Uw inschrijving kan betaald worden via banconact/kredietkaart en wordt bevestigd via mail. Indien uitzonderlijk via overschrijving wordt betaald dan is die definitief na transfer van het lidgeld binnen de 10 dagen op rekeningnummer : BE61 6528 0018 5317 en houdt ook de aanvaarding van de annulaties's en ristorno's in. Bij niet-betaling binnen de 10 dagen sturen wij een betalingsherinnering.

Een probeerles is kan mits voorafgaande aanvraag via mail of telefoon. Invallen gedurende de loop van het jaar kan perfect mits pro rata inschrijvingsgeld. U kan ook een prijs op uw maat aanvragen voor een periode buiten de jaar- of halfjaarformule: wij doen u een voorstel.

In de prijs zit ook uw rotatierecht : eens ingeschreven kan u op alle locaties wekelijks deelnemen mits éénmalig voorafgaandelijk bericht. U kan zich bv. inschrijven in Sijsele maar supplementair ook gratis een aantal weken in Oedelem gaan sporten : een onweerstaanbaar voordeel bij davos inc. Het rotatierecht is ondergeschikt aan een eventuele wachtlijst.

Annulaties & ristorno's

 • Met doktersattest: integrale terugbetaling vanaf de 3e ziekteweek via een tegoedmail
 • Zonder doktersattest: geprorateerde terugbetaling mits grondige reden via een tegoedmail én na aftrek van 30 € verzekerings- en administratiekosten

Annulaties of ristorno’s worden vanaf 01 september 2011 uitsluitend terugbetaald via een tegoedmail. Die kan aangewend worden om in de toekomst terug te komen bij davos inc, of kan doorgegeven of verkocht worden aan derden in een persoonlijke poging om hen tot sporten aan te zetten. Een tegoedmail behoudt zijn waarde zolang davos inc als vzw actief is en zal niet in contanten terugbetaald worden.

Kortingen

 • AANBRENGkorting : Brugse KADObon ter waarde van 15 euro per nieuw aangebracht lid
 • GEZINSkorting : 5 € per extra lid van het gezin
 • DIVA-korting : 50% op je eigen lidgeld per 3 nieuw aangebrachte leden.
 • AANBRENG en DIVA cumuleerbaar vanaf 4 nieuwe leden.
 • MERITO.CLUBkorting : 5€ – deze korting geldt ENKEL op het volle jaartarief - Cumuleerbaar - Geldig mits overmaking van het lidkaartnummer.

Deze kortingen zijn direct aftrekbaar. Indien vergeten bij de inschrijving dan regelen we dit op eenvoudig verzoek tot uiterlijk 15 dagen na de betaling.

Inbegrepen in jaarformule

 • Exclusief kado rond Kerstmis.
 • Heerlijk Paaskado.
 • BA-verzekering.
 • Rotatierecht

Waar 

Sportpark 't Veld, Eikelberg - 8340 Sijsele

OC Sint-Kristoffel - Bossuytlaan 24 - 8310 Assebroek

Gem. Turnzaal, Knesselarestraat 28 - 8730 Oedelem

Basisschool Manitoba, Sportzaal, Manitobalaan 48, 8200 Sint-Andries

Lesgeefsters

Onze lesgeefsters zijn allen zeer ervaren, enorm gedreven en volgen periodiek bijkomende opleidingsprogramma's. Zij leggen elk hun eigen accenten in hun sessies en zorgen er op deze manier voor dat er veel variatie is : een nooit geziene luxe voor zo'n lage abonnementsprijs.

In Sijsele en Assebroek-woensdag wordt geroteerd met 4 lesgevers, in Sint-Andries, Oedelem- Assebroek-dinsdag wordt met 3 lesgvers gewerkt.

Info

Gelieve zelf uw eigen ligmatje & een drankje mee te brengen.

Vragen

martin.blomme@skynet.be – 0477 / 761 347