Dance Fitness

Snel naar ons aanbod

Laatste nieuws

Update 18/03/2024 : NIEUWE mensen kunnen BEPERKT inschrijven voor de LENTE reeks via de site - ACTIEVE leden worden steeds per mail uitgenodigd.

Wij besparen mee : onze prijs is NIET verhoogd ondanks de prijsstijgingen zowat overal - wij zijn erg flexibel met onze democratische prijzen en werken zonder bindende, dure abonnementen. Sporten op uw maat en agenda is onze andere grote troef.

DATA LENTE : feb 05-12-19-26/ mrt 04-11-25/ apr 15-22

 • alle info : martin.blomme@skynet.be 
 • een proefles is gratis, vrijblijvend en mogelijk indien plaats - ALTIJD eerst mailen voor de inschrijvingsprocedure
 • een onvolledige reeks op uw eigen maat kan meestal : ALTIJD eerst mailen voor de inschrijvingsprocedure
 • bevalt de lopende sessie je toch niet : stap dan zonder financieel verlies over binnen ons globaal aanbod

Info : 

Tweede seizoen : eigen gloednieuwe groepsworkout exclusief bij Davos Inc te volgen. 

Dance workout/fitness is een energieke full body workout opgebouwd uit een combinatie van verschillende muziek- en dansstijlen zoals bijvoorbeeld hip hop, pop, cumbia, salsa, merengue, R 'n B, .... Dit zorgt voor afwisseling én uitdaging. De choreo's zijn fun en toegankelijk, zodat iedereen kan meedoen op zijn/haar eigen niveau.  Doordat je traint met je eigen lichaamsgewicht en alle spiergroepen tegelijk gebruikt, bouw je kracht op, maar werk je tevens aan je balans en lenigheid! De ideale conditie- en figuurtraining dus, waarbij vooral het plezier van dansen voorop staat! Let's Dance! 

Het aanbod loopt in 3 sessies (herfst - winter - lente) van elk 9 weken van minimum 1 uur aan 45€ per sessie per persoon met start om 20:20 in Male-Sint-Kruis - telkens op maandagavond.

Aanbod 2023-24 - seizoen 2

DF HERFSTMAA - 11 sep - 20:0045 €
DF WINTERMAA - 20 nov - 20:0045 €
DF LENTEMAA - 05 feb  - 20:0045 €

Attentie!

Mensen die eerder een sessie volgen beschikken over een voorkeurrecht en ontvangen uiterlijk 4 dagen voor de startdatum van de nieuwe sessie ( winter- lente) een uitnodigingsmail met alle info. 

Wie

 • Iedereen die fit is kan deelnemen. Het aantal deelnemers wordt beperkt om de kwaliteit te garanderen en de bewegingsruimte te vrijwaren. Wij leggen een wachtlijst aan indien nodig.

Prijs 

 • 45 € per persoon voor 9 weeksessies van elk minimum 60 minuten steeds op maandag
 • Indien u zich wenst in te schrijven klik dan op het oranje blokje SNEL NAAR ONS AANBOD en vul het document in. Een probeerles is mogelijk mits aangeduid onderaan het document als mededeling én indien er plaatsen vrij zijn. Probeersessies vervallen automatisch indien de sessie volzet is met betalende deelnemers. 

  Uw inschrijving kan betaald worden via banconact/kredietkaart en wordt bevestigd via mail. Indien uitzonderlijk via overschrijving wordt betaald dan is die definitief na transfer van het lidgeld binnen de 10 dagen op rekeningnummer : BE61 6528 0018 5317 en houdt ook de aanvaarding van de annulaties's en ristorno's in. Bij niet-betaling binnen de 10 dagen sturen wij een betalingsherinnering.

 • Geen sessies in alle schoolvakanties tenzij ingehaald moet worden.Een probeerles kan mits voorafgaande aanvraag via mail of telefoon en mits de sessie niet volzet is. Invallen tijdens een sessie kan perfect mits pro rata inschrijvingsgeld.

 • Inschrijven kan zolang de sessies niet volzet zijn - éénmaal ingeschreven heeft ieder lid een voorkeurrecht voor alle volgende sessies.

Annulaties & ristorno's

 • Met doktersattest: integrale terugbetaling vanaf de 3e ziekteweek via een tegoedmail
 • Zonder doktersattest: geprorateerde terugbetaling mits grondige reden via een tegoedmail én na aftrek van 30 € verzekerings- en administratiekosten.

Annulaties of ristorno’s worden vanaf 01 september 2011 uitsluitend terugbetaald via een tegoedmail. Die kan aangewend worden om in de toekomst terug te komen bij davos inc, of kan doorgegeven of verkocht worden aan derden in een persoonlijke poging om hen tot sporten aan te zetten. Een tegoedmail behoudt zijn waarde zolang davos inc als vzw actief is en zal niet in contanten terugbetaald worden.

Kortingen

 • DIVA-korting :   50% op je eigen lidgeld per 3 nieuw aangebrachte leden.

Inbegrepen

 • Exclusief kado rond Kerstmis - voor zij die deelnemen aan de WINTERSESSIE
 • Heerlijk Paaskado - voor zij die deelnemen aan de LENTESESSIE
 • BA-verzekering - permanent

Waar 

Sint-Andreas-Lyceum - Veltemweg 3 (ter hoogte van) – 8310 Sint-Kruis – spiegelzaal 1e verdieping – gebouw links naast de hoofdingang - parkeren langs de Veltemweg of - bij drukte tijdens het schooljaar 's avonds (ouderavonden) - aan het Interbad.

Parkeren is een zaak van tijdig vertrekken. Kalender kan lichtjes wijzigen in de loop van het seizoen - via mail wordt iedere deelnemer op de hoogte gehouden.

Risico's

Het volgen van DANCE FITNESS geschiedt op eigen gezondheidsrisico. Een lid verklaart zich fit voor het volgen van lessen en trainingen. Davos aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid inz. schade, diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen van de cursist.

Lesgeefster

De lesgeefster is Janne De Rooze, geattesteerd Zumba instructeur, Strong (by Zumba instructeur) 

Vragen

martin.blomme@skynet.be – 0477 / 761 347