LaBlast

Snel naar ons aanbod

Laatste nieuws 

Update 05/09/2022 : De inschrijvingen staan open voor iedereen en onze prijs is NIET verhoogd ondanks de prijsstijgingen zowat overal - wij zijn erg flexibel met onze democratische prijzen en werken zonder bindende, dure abonnementenSporten op uw maat en agenda  is onze andere grote troef.  

DATA HERFST: sep 08-15-29/ okt 06-13-20-27/ nov 03-10 – niet op 22 september

LB HERFSTDON - 08 sept - 19:3001
  • alle info : martin.blomme@skynet.be 
  • een proefles is gratis, vrijblijvend en mogelijk indien plaats - ALTIJD eerst mailen voor de inschrijvingsprocedure
  • een onvolledige reeks op uw eigen maat kan meestal : ALTIJD eerst mailen voor de inschrijvingsprocedure
  • bevalt de lopende sessie je toch niet : stap dan zonder financieel verlies over binnen ons globaal aanbod

Info

LaBlast is nog niet zo bekend in het Brugse Ommeland maar staat voor Fitness Powered by Dance. Het is een levensveranderend dansfitnessprogramma dat de geest inspireert en het lichaam transformeert terwijl de ware vaardigheid van dans aangeleerd wordt. Geïnspireerd door het TV-programma "Dancing with the Stars". Deze energiegevende sessies combineren stijldansen met calorie-vernietigende eigenschappen van intervaltraining.

LaBlast is een perfecte balans tussen dans en fitness. Je zal ongemerkt passen zetten in dansen zoals de Jive, Merengue, Cha-cha-cha, Salsa, Quickstep, Lindy Hop, Disco, Paso Doble, Weense Wals en nog veel meer. Geen partner nodig ! Tijdens de sessies dans je op muziek van elke artiest, genre en tijdperk. Het is ontworpen voor zowel beginnende als ervaren dansers. Deelnemers volgen hun eigen tempo.

LaBlast is ontwikkeld door Louis Van Amstel, meervoudig wereldkampioen en meedere seizoenen te zien in "Dancing with the Stars". Hij ziet mensen een metamorfose ondergaan en het was zijn wens om ook zonder partner te kunnen blijven dansen en fitnessen.

Wat

Ballroom fit dance ! 

Een groepsfitness, total body workout. Bevrijdend dansen en ongemerkt aan je conditie werken. De basis van alle gekozen dansen komt steeds terug in vele variaties naarmate de sessies vorderen. Het is een fitnesspakket geschikt voor jong en minder jong, met of zonder danservaring en solo. Optimistische en vrolijke insteek. De danspatronen worden steeds samen ingeoefend.

Geschikt voor iedereen. Instappen kan ook na de start van de sessie. Geen partner nodig om te fitnessen (al dansend).

Een sessie wordt als volgt opgebouwd : opwarming - diverse basisstappen in functie van de gekozen dansen - cardio opbouw - lichte krachttraining - interval - cooldown.

Verschillen met zumba

  • meer variatie (zowel binnen de aangeboden dansstijlen als in de muziek)
  • uitgebreider patronenpakket : de wijziging in de danspatronen zijn kwasie oneindig 
  • lichte krachttraining waarbij men indien gewenst gebruik kan maken van (eigen) gewichten

Aanbod  2022-2023

LB HERFSTDON - 08 sep - 19:3045€
LB WINTERDON - volgt - 19:3045€
LB LENTEDON - volgt - 19:3045€

Wie 

Iedereen kan deelnemen. Het aantal deelnemers wordt beperkt tot 30 om de kwaliteit te garanderen en de bewegingsruimte te vrijwaren. Wij leggen een wachtlijst aan indien nodig.

Prijs 

Voor 9 weeksessies van elk minimum 60 minuten op donderdag betaalt u 45 euro. Invallen tijdens een lopende sessie kan zonder probleem mits pro rata inschrijvingsgeld. Inschrijven kan zolang de sessies niet volzet zijn - éénmaal ingeschreven heeft iedere lid een voorkeurrecht voor alle volgende sessies. 

Indien u zich wenst in te schrijven klik dan op het oranje blokje SNEL NAAR ONS AANBOD en vul het document in. Een probeerles is mogelijk mits aangeduid onderaan het document als mededeling én indien er plaatsen vrij zijn. Probeersessies vervallen automatisch indien de sessie volzet is met betalende deelnemers. 

Uw inschrijving kan betaald worden via banconact/kredietkaart en wordt bevestigd via mail. Indien uitzonderlijk via overschrijving wordt betaald dan is die definitief na transfer van het lidgeld binnen de 10 dagen op rekeningnummer : BE61 6528 0018 5317 en houdt ook de aanvaarding van de annulaties's en ristorno's in. Bij niet-betaling binnen de 10 dagen sturen wij een betalingsherinnering.

Annulaties & ristorno's 

  • Met doktersattest: integrale terugbetaling vanaf de 3e ziekteweek via een tegoedmail
  • Zonder doktersattest: geprorateerde terugbetaling mits grondige reden via een tegoedmail én na aftrek van 30 € verzekerings- en administratiekosten 

Annulaties of ristorno’s worden vanaf 01 september 2011 uitsluitend terugbetaald via een tegoedmail. Die kan aangewend worden om in de toekomst terug te komen bij davos inc, of kan doorgegeven of verkocht worden aan derden in een persoonlijke poging om hen tot sporten aan te zetten. Een tegoedmail behoudt zijn waarde zolang davos inc als vzw actief is en zal niet in contanten terugbetaald worden. 

Kortingen

  • DIVA-korting : 50% op je eigen lidgeld per 3 nieuw aangebrachte leden 

Waar

De sportzaal in de Freinetschool Context - Ingang uitsluitend via (GPS) Brieversweg 185 - 8310 Sint-Kruis. Met de wagen : parkeren op het terrein van ALVO supermarkt - Brieversweg 220. Met de fiets of te voet : doorgang geen probleem tot achteraan de speelplaats aan de sportzaal. Kalender kan lichtjes wijzigen in de loop van het seizoen - via mail wordt iedere deelnemer op de hoogte gehouden.

Risico's 

Voor zover wij weten zijn er geen risico’s. Deelnemen geschiedt op eigen gezondheidsrisico. Een lid verklaart zich fit voor het volgen van lessen. Davos aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid inz. schade, diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen van de cursist. 

Lesgever 

Onze lesgeefster is Brenda  De Deckere, een gecertificeerde LaBlast-instructor.  

Volgde zelf al sinds 2013 doorlopend meerdere LaBlast-sessies en stapte in 2020 bij Davos Inc voor het eerst in de zaal als lesgeefster. Zij is zeer enthousiast om LaBlast succesvol uit te bouwen en iedereen een aangename dans/fitnessbeleving te geven.

Vragen

martin.blomme@skynet.be – 0477 / 761 347