Outdoor Move Mix

Snel naar ons aanbod

Laatste nieuws

Update 13/05/2024 : de inschrijvingen voor het nieuwe seizoen 2024-2025 in september starten op zaterdag 18 mei om 08:00 - dan verschijnen de inschrijvingsblokjes live en kan u hierboven links op de oranje knop SNEL NAAR ONS AANBOD klikken om uw inschrijving te starten.

Het lidgeld is NIET verhoogd ondanks de prijsstijgingen zowat overal - wij zijn erg flexibel met onze democratische prijzen en werken zonder bindende, dure abonnementen. Sporten op uw maat en agenda is onze andere grote troef.

DATA LENTE-ZOMER: 13 weken - mrt 14-21-28/apr 18-25/mei 02-16-23-30/juni 06-13-20-27 

DATA SEIZOEN 24-25: wekelijks doorlopend - geen sessies in de herfst-kerst-krokus-paasvakantie

DATA HERFST: sept 05-12-19-26/okt 03-10-17-24/nov 07-14-21-28/dec 05-12-19

  • alle info : martin.blomme@skynet.be 
  • een proefles is gratis, vrijblijvend en mogelijk indien plaats - ALTIJD eerst mailen voor de inschrijvingsprocedure
  • een onvolledige reeks op uw eigen maat kan meestal : ALTIJD eerst mailen voor de inschrijvingsprocedure
  • bevalt de lopende sessie je toch niet : stap dan zonder financieel verlies over binnen ons globaal aanbod

Info

Seizoen 2 van een eigenzinnige bootcamp: diverse soorten sport en fitness in één outdoor workout in één uur -  outdoor fitness voor jong en minder jong, mannen en vrouwen. Algemene conditie verbeteren in de frisse lucht. Sessie gaat altijd door ongeacht het weerAbsolute low budget bodemprijs : 5 euro per uur. Geen sessies in de herfst-kerst-krokus en paasvakantie. Move Mix is een restyle van een bestaande bootcamp.

Er is een HERFST- en een LENTE reeks van telkens 15 weken. Geen activiteit tussen Kerstmis en eind januari 2025.

Wat

Een leuke en uitdagende manier om buiten te sporten. Het is een combinatie van verschillende bewegingsvormen zoals boot, cardio, core stability, BBB, yoga, boxen en groepssporten samengevoegd in één workout. Deze mix zorgt wekelijks voor een afwisselende en uitdagende training die je conditie helpt aanscherpen, je kracht en flexibiliteit vergroot. Bovendien is het een leuke en aangename manier om nieuwe mensen te ontmoeten en samen te werken aan een fitte levensstijl.

Bij goed en droog weer uitsluitend op buitenlocaties, bij extreme weersomstandigheden overdekt outdoor of indoor. Het weer is geen enkele week een reden om niet aan de slag te gaan. Ervaar zelf hoe leuk en effectief het is om buiten te sporten. Er is een HERFST en een LENTE reeks telkens van 15 weken.

Aanbod 2024-25 - seizoen 2

MM HERFST SINT-KRUISDON - 05 sept - 19:00 (15 weken)75 €
MM LENTE   SINT-KRUISDON - 06 feb  -  19:00 (15 weken)75 €

Attentie!

Een inschrijving via onze site is minimum 1 x verplicht per seizoen - hierdoor beschik je over een voorkeurrecht - 5 dagen voor de start van een nieuwe reeks binnen hetzelfde seizoen sturen wij standaard een uitnodiging per mail.

Wie

Iedereen die fit is kan deelnemen. Het aantal deelnemers wordt beperkt tot 20 personen om de kwaliteit te garanderen en de bewegingsruimte te vrijwaren. Wij leggen een wachtlijst aan indien nodig.

Prijs 

75 € per persoon voor 15 weeksessies van elk minimum 60 minuten steeds op donderdag om 19:00 - er is een outdoorsessie in de herfst en in de lente - er is een HERFST en een LENTE reeks van telkens 15 weken. Geen activiteit tussen Kerstmis en eind januari 2025.

Geen sessies in de herfst-kerst-krokus- en paasvakantie tenzij ingehaald moet worden.Een probeerles kan mits voorafgaande aanvraag via mail of telefoon en mits de sessie niet volzet is. Invallen tijdens een sessie kan perfect mits pro rata inschrijvingsgeld. Inschrijven kan zolang de sessies niet volzet zijn - éénmaal ingeschreven heeft iedere lid een voorkeurrecht voor alle volgende sessies.

Indien u zich wenst in te schrijven klik dan op het oranje blokje SNEL NAAR ONS AANBOD en vul het document in. Een probeerles is mogelijk mits aangeduid onderaan het document als mededeling én indien er plaatsen vrij zijn. Probeersessies vervallen automatisch indien de sessie volzet is met betalende deelnemers. 

Uw inschrijving kan betaald worden via banconact/kredietkaart en wordt bevestigd via mail. Indien uitzonderlijk via overschrijving wordt betaald dan is die definitief na transfer van het lidgeld binnen de 10 dagen op rekeningnummer : BE61 6528 0018 5317 en houdt ook de aanvaarding van de annulaties's en ristorno's in. Bij niet-betaling binnen de 10 dagen sturen wij een betalingsherinnering.

Annulaties & ristorno's

  • Met doktersattest: integrale terugbetaling vanaf de 3e ziekteweek via een tegoedmail
  • Zonder doktersattest: geprorateerde terugbetaling mits grondige reden via een tegoedmail én na aftrek van 30 € verzekerings- en administratiekosten

Annulaties of ristorno’s worden vanaf 01 september 2011 uitsluitend terugbetaald via een tegoedmail. Die kan aangewend worden om in de toekomst terug te komen bij davos inc, of kan doorgegeven of verkocht worden aan derden in een persoonlijke poging om hen tot sporten aan te zetten. Een tegoedmail behoudt zijn waarde zolang davos inc als vzw actief is en zal niet in contanten terugbetaald worden.

Kortingen

  • DIVA-korting : 50% op je eigen lidgeld per 3 nieuw aangebrachte leden.

Inbegrepen

  • Exclusief kado begin februari 2025
  • Heerlijk Paaskado - voor zij die deelnemen aan de LENTESESSIE
  • BA-verzekering - permanent

Waar 

Sint-Kruis - Veltembos en omgeving - Verzamelen parking Interbad - Veltemweg 35 - Kledij : sportief en bestand tegen alle weersomstandigheden - Er is voldoende parkeermogelijkheid vooraan de site en in de buurt. Kalender kan lichtjes wijzigen in de loop van het seizoen - via mail wordt iedere deelnemer op de hoogte gehouden.

Risico's

Het volgen van OUTDOOR MOVE MIX geschiedt op eigen gezondheidsrisico. Een lid verklaart zich fit voor het volgen van lessen. Davos aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid inz. schade, diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen van de cursist.

Lesgever

Lesgever is Tom Vanparys, master Lichamelijke Opvoeding en leerkracht in het Sint-Andreas-Lyceum te Sint-Kruis.

Vragen

martin.blomme@skynet.be – 0477 / 761 347