Pilates Booty Pop

Snel naar ons aanbod

Laatste nieuws

Update 13/05/2024 : de inschrijvingen voor het nieuwe seizoen 2024-2025 in september starten op zaterdag 18 mei om 08:00 - dan verschijnen de inschrijvingsblokjes live en kan u hierboven links op de oranje knop SNEL NAAR ONS AANBOD klikken om uw inschrijving te starten.

Het lidgeld is NIET verhoogd ondanks de prijsstijgingen zowat overal - wij zijn erg flexibel met onze democratische prijzen en werken zonder bindende, dure abonnementen. Sporten op uw maat en agenda is onze andere grote troef.

DATA SEIZOEN 2024-25 : wekelijks doorlopend - geen sessies in de herfst-kerst-krokus-paasvakantie

HERFST SINT-KRUIS: sept 11-18-25/okt 02-09-16-23/nov 07-14

 • alle info : martin.blomme@skynet.be 
 • een proefles is gratis, vrijblijvend en mogelijk indien plaats - ALTIJD eerst mailen voor de inschrijvingsprocedure
 • een onvolledige reeks op uw eigen maat kan meestal : ALTIJD eerst mailen voor de inschrijvingsprocedure
 • bevalt de lopende sessie je toch niet : stap dan zonder financieel verlies over binnen ons globaal aanbod

Info 

Seizoen 2 - In september 2023 werd opgestart onder de naam ABC MINI BAND : ABC staat voor: Abs Booty Core en Mini Bands zijn de weerstandsbanden die nodig zijn voor het volgen van deze alternatieve pilatesreeks. Op 08 februari 2024 werd dit aanbod herdoopt in Pilates Booty Pop  omdat de inhoud van de sessie een afgeleide van pilates is.

Pilates Booty Pop is een intense, matgebaseerde Total Body Work-out met een combinatie van authentieke en gemoderniseerde Pilates-bewegingen op muziek. Een eigenzinnige Pilates van een toplesgeefster die er haar eigen ding mee doet.  Er wordt nog steeds gewerkt met de booty bands (te gebruiken voor de intensieve bilspieroefeningen maar soms ook voor arm- en buikspieren. Er valt niets weg in vergelijking met de start in september : het is anders en de aangepaste muziek geeft een andere, eigen vibe. Samengevat : een pilates met een twist op muziek waar werken naar sterkte flexibiliteit ontmoet.

Het aanbod loopt in 3 sessies (herfst - winter - lente) van elk 9 weken van minimum 1 uur aan 50€ per sessie per persoon met start om 18:30 in Sint-Kruis - telkens op woensdagavond. Geen sessies in elke vakantieperiode.

De standaard (start) weerstandbanden zijn nodig voor deze sessies en koop je zelf aan - er zijn verschillende soorten en breedtes - een voorbeeld bij Decathlon : nyamba - set weerstandsbanden per 3.

Aanbod 2024-25 - seizoen 2

POP HERFSTWOE - 11 sep - 18:3050 €
POP WINTERWOE - 27 nov - 18:3050 €
POP LENTEWOE - volgt   - 18:3050 €

Attentie!

Een inschrijving via onze site is minimum 1 x verplicht per seizoen - hierdoor beschik je over een voorkeurrecht - 5 dagen voor de start van een nieuwe reeks binnen hetzelfde seizoen sturen wij standaard een uitnodiging per mail.

Wie

Iedereen die fit is kan deelnemen maar eerder geen beginners. Actieve sportievelingen bij voorkeur. Het aantal deelnemers wordt beperkt tot 25 om de kwaliteit te garanderen en de bewegingsruimte te vrijwaren. Wij leggen een wachtlijst aan indien nodig.

Prijs 

 • 50 € per persoon voor 9 weeksessies van elk minimum 60 minuten steeds op woensdag
 • Indien u zich wenst in te schrijven klik dan op het oranje blokje SNEL NAAR ONS AANBOD en vul het document in. Een probeerles is mogelijk mits aangeduid onderaan het document als mededeling én indien er plaatsen vrij zijn. Probeersessies vervallen automatisch indien de sessie volzet is met betalende deelnemers. 

  Uw inschrijving kan betaald worden via banconact/kredietkaart en wordt bevestigd via mail. Indien uitzonderlijk via overschrijving wordt betaald dan is die definitief na transfer van het lidgeld binnen de 10 dagen op rekeningnummer : BE61 6528 0018 5317 en houdt ook de aanvaarding van de annulaties's en ristorno's in. Bij niet-betaling binnen de 10 dagen sturen wij een betalingsherinnering.

 • Geen sessies in alle schoolvakanties tenzij ingehaald moet worden.Een probeerles kan mits voorafgaande aanvraag via mail of telefoon en mits de sessie niet volzet is. Invallen tijdens een sessie kan perfect mits pro rata inschrijvingsgeld.

 • Inschrijven kan zolang de sessies niet volzet zijn - éénmaal ingeschreven heeft ieder lid een voorkeurrecht voor alle volgende sessies.

Annulaties & ristorno's

 • Met doktersattest: integrale terugbetaling vanaf de 3e ziekteweek via een tegoedmail
 • Zonder doktersattest: geprorateerde terugbetaling mits grondige reden via een tegoedmail én na aftrek van 30 € verzekerings- en administratiekosten.

Annulaties of ristorno’s worden vanaf 01 september 2011 uitsluitend terugbetaald via een tegoedmail. Die kan aangewend worden om in de toekomst terug te komen bij davos inc, of kan doorgegeven of verkocht worden aan derden in een persoonlijke poging om hen tot sporten aan te zetten. Een tegoedmail behoudt zijn waarde zolang davos inc als vzw actief is en zal niet in contanten terugbetaald worden.

Kortingen

 • DIVA-korting :   50% op je eigen lidgeld per 3 nieuw aangebrachte leden.

Inbegrepen

 • Exclusief kado rond Kerstmis - voor zij die deelnemen aan de WINTERSESSIE
 • Heerlijk Paaskado - voor zij die deelnemen aan de LENTESESSIE
 • BA-verzekering - permanent

Waar 

Sint-Andreas-Lyceum - Veltemweg 3/5 (ter hoogte van) – 8310 Sint-Kruis – spiegelzaal 1e verdieping – gebouw links naast de hoofdingang - parkeren langs de Veltemweg of - bij drukte tijdens het schooljaar 's avonds (ouderavonden) - aan het Interbad.

Parkeren is een zaak van tijdig vertrekken. Kalender kan lichtjes wijzigen in de loop van het seizoen - via mail wordt iedere deelnemer op de hoogte gehouden.

Risico's

Het volgen van PILATES BOOTY POP geschiedt op eigen gezondheidsrisico. Een lid verklaart zich fit voor het volgen van lessen en trainingen. Davos aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid inz. schade, diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen van de cursist.

Lesgeefster

De lesgeefster heeft decennia lange ervaring in het geven van lessen in fitness, BBB & spinning maar is tevens expert in pilates. De sessies worden zonder stemversterking afgewerkt.

Vragen

martin.blomme@skynet.be – 0477 / 761 347