Stijldansen

Snel naar ons aanbod

Laatste nieuws

Update 13/05/2024 : de inschrijvingen voor het nieuwe seizoen 2024-2025 in september starten op zaterdag 18 mei om 08:00 - dan verschijnen de inschrijvingsblokjes live en kan u hierboven links op de oranje knop SNEL NAAR ONS AANBOD klikken om uw inschrijving te starten.

Het lidgeld is NIET verhoogd ondanks de prijsstijgingen zowat overal - wij zijn erg flexibel met onze democratische prijzen en werken zonder bindende, dure abonnementen. Sporten op uw maat en agenda is onze andere grote troef.

DATA SEIZOEN 2024-25 : wekelijks doorlopen - geen sessies in de herfst-kerst-krokus-paasvakantie

DATA HERFST MASTERS : sept 10-17-24/okt 01-08-15-22/nov 05-12-19-26/dec 03

 • alle info : martin.blomme@skynet.be 
 • een proefles is gratis, vrijblijvend en mogelijk indien plaats - ALTIJD eerst mailen voor de inschrijvingsprocedure
 • een onvolledige reeks op uw eigen maat kan meestal : ALTIJD eerst mailen voor de inschrijvingsprocedure
 • bevalt de lopende sessie je toch niet : stap dan zonder financieel verlies over binnen ons globaal aanbod

Info

Het stijldansen of klassiek paardansen is terug. Davos Inc heeft uit het verleden geleerd dat met een origineel CONCEPT tegen een lage prijs de dansmicrobe terug geactiveerd kan worden. Davos Inc houdt voor iedereen de financiële instapdrempel zo laag mogelijk en biedt stijldansen aan tegen minder dan de helft van de dansschoolprijzen. Davos Inc kiest voor een losse, volkse sfeer waar plezier primeert en iedere deelnemer zichzelf kan blijven. 

MASTERS : meer dan 3 jaar danservaring - dinsdag

Aanbod 2024-25 - seizoen14

MASTERS:

MAXI-module : 70€ per persoon per DEEL - 12 weeksessies - dinsdagen

De basisfiguren worden jaar na jaar uitgebreid in overleg met zowel de cursisten als de lesgevers.

SD MAXIMASTERS            10 sep - 20:30 - dinsdag70 €
SD MAXIMASTERS            07 jan -  20:30 - dinsdag70 €

Attentie!

Een inschrijving via onze site is minimum 1 x verplicht per seizoen - hierdoor beschik je over een voorkeurrecht - 5 dagen voor de start van een nieuwe reeks binnen hetzelfde seizoen sturen wij standaard een uitnodiging per mail.

Wie

Iedereen met minimum 3 jaar danservaring - wij plaatsen het maximum aantal koppels op 10 koppels.

Prijs 

 • MAXI-module :  70€ per persoon
 • Indien u zich wenst in te schrijven klik dan op het oranje blokje SNEL NAAR ONS AANBOD en vul het document in. Een probeerles is mogelijk mits aangeduid onderaan het document als mededeling én indien er plaatsen vrij zijn. Probeersessies vervallen automatisch indien de sessie volzet is met betalende deelnemers. 

  Uw inschrijving kan betaald worden via banconact/kredietkaart en wordt bevestigd via mail. Indien uitzonderlijk via overschrijving wordt betaald dan is die definitief na transfer van het lidgeld binnen de 10 dagen op rekeningnummer : BE61 6528 0018 5317 en houdt ook de aanvaarding van de annulaties's en ristorno's in. Bij niet-betaling binnen de 10 dagen sturen wij een betalingsherinnering.

 • Geen sessies in de herfst-kerst-krokus- en paasvakantie tenzij ingehaald moet worden. Een probeerles kan mits voorafgaande aanvraag via mail of telefoon en mits de sessie niet volzet is. Invallen tijdens een sessie kan perfect mits pro rata inschrijvingsgeld.

Annulaties & ristorno's

 • Met doktersattest: integrale terugbetaling via een tegoedmail
 • Zonder doktersattest: geprorateerde terugbetaling mits grondige reden via een tegoedmail én na aftrek van 30 € verzekerings- en administratiekosten

Annulaties of ristorno’s worden vanaf 01 september 2011 uitsluitend terugbetaald via een tegoedmail. Die kan aangewend worden om in de toekomst terug te komen bij davos inc, of kan doorgegeven of verkocht worden aan derden in een persoonlijke poging om hen tot sporten aan te zetten. Een tegoedmail behoudt zijn waarde zolang davos inc als vzw actief is en zal niet in contanten terugbetaald worden.

Kortingen

 • DIVA-korting :   50% op je eigen lidgeld per 3 nieuw aangebrachte leden.

Inbegrepen

Maxi

12 dinsdagen wekelijks opeenvolgend telkens 1 uur - BA-verzekering

Waar

OC Sint-Kristoffel - Bossuytlaan 24 - 8310 Assebroek

De grote zaal is ruim en voorzien van alle comfort. De zaal wordt gesloten om 23.00u.

Lesgevers

Davos Inc werkt samen met een paar dat tientallen jaren ervaring kan voorlegen, gediplomeerd is en om de 14 dagen privébijlessen volgt op eigen initiatief. Er zijn afspraken met een stand-in koppel om de continuiteit van de lessen te waarborgen.

Data dansavonden 2024

steeds om 20:30

 • vrijdag 23 februari
 • vrijdag 29 maart
 • vrijdag 31 mei
 • vrijdag 21 juni

Davos Inc informeert enkel en is derhalve geen organisator. 

Alle info te bekomen bij : adri_bonne@hotmail.com - deelnemers op een dansavond gaan akkoord met het maken van foto's en publicatie ervan op de site van davos inc.

Vragen

martin.blomme@skynet.be – 0477 / 761 347