World Dance BBB Fatburner

Laatste nieuws

Update 09/06/2024 : de inschrijvingen voor het startseizoen 2024-2025 in september starten op woensdag 26 juni om 08:00 - dan verschijnt het inschrijvingsblokje live en kan u hierboven links op de oranje knop SNEL NAAR ONS AANBOD klikken om uw inschrijving te starten.

Er is een gratis try-out op dinsdag 25 juni om 20:15 - mail uw deelname : martin.blomme@skynet.be 

Wij zijn erg flexibel met onze democratische prijzen en werken zonder bindende, dure abonnementen. Sporten op uw maat en agenda is onze andere grote troef.

DATA SEIZOEN 2024-25 : wekelijks doorlopend - geen sessies in de herfst-kerst-krokus-paasvakantie

HERFST:  sept 17-24/okt 01-08-15-22/nov 05-12-19

 • alle info : martin.blomme@skynet.be 
 • een proefles is gratis, vrijblijvend en mogelijk indien plaats - ALTIJD eerst mailen voor de inschrijvingsprocedure
 • een onvolledige reeks op uw eigen maat kan meestal : ALTIJD eerst mailen voor de inschrijvingsprocedure
 • bevalt de lopende sessie je toch niet : stap dan zonder financieel verlies over binnen ons globaal aanbod

Info

Seizoen 1-Davos Inc brengt World Dance BBB Fatburner voor 50 euro voor 9 sessies van 60 minuten : absoluut voor iedereen betaalbaar.

World Dance BBB Fatburner heeft alle kenmerken van een power BBB en combineert die met hoge energie dansstijlen van overal ter wereld.

Davos Inc organiseert aan 5.56 euro per uur op dinsdagen vanaf 17 september 2024 een reeks van 9 weken te Sint-Andries-Brugge - veruit de meest democratische prijs in het Brugse Ommeland. Breng uw matje mee ! Er zijn HERFST-WINTER-EN LENTE reeksen.

Wat

Deze full-body workout fitness verbindt hoge energie dansstijlen (Bollywood – Afro Fusion – Hip-hop – Folk – Reggea, … ) met de typische kenmerken van een power BBB. Deze gestructureerde aanpak verzekert de deelnemers van een uitgebalanceerde beleving tussen dansvreugde-fitness oefeningen en mentaal welzijn.

Voor beginners of gevorderden : iedereen kiest zijn eigen niveau

Hoe ziet een uur World Dance BBB Fatburner er in de praktijk uit:

 • Warm-up: lage intensiviteitsoefeningen op wereldmuziek – 10 minuten
 • BBB oefeningen – middelmatige en hoge dansritmes op alle BBB-elementen – 40 minuten
 • Full-Body stretching en diepe ademhalingstechnieken – 5 minuten
 • Meditatie – Mindfullness – Welzijn – 5 minuten

Aanbod 2024-25 - seizoen 1

HERFST SINT-ANDRIESDIN - 17 sept- 20:1550 €
WINTER SINT-ANDRIESDIN - 03 dec - 20:1550 €
LENTE SINT-ANDRIESDIN - 25 feb  - 20:1550 €

Attentie!

Een inschrijving via onze site is minimum 1 x verplicht per seizoen - hierdoor beschik je over een voorkeurrecht - 5 dagen voor de start van een nieuwe reeks binnen hetzelfde seizoen sturen wij standaard een uitnodiging per mail.

Wie

Iedereen die fit is kan deelnemen. Het aantal deelnemers wordt beperkt om de kwaliteit te garanderen en de bewegingsruimte te vrijwaren. Wij leggen een wachtlijst aan indien nodig.

Prijs 

50 € per persoon voor 9 weeksessies van elk minimum 60 minuten steeds op dinsdag - gelieve een ligmatje mee te brengen

Indien u zich wenst in te schrijven klik dan op het oranje blokje SNEL NAAR ONS AANBOD en vul het document in. Een probeerles is mogelijk mits aangeduid onderaan het document als mededeling én indien er plaatsen vrij zijn. Probeersessies vervallen automatisch indien de sessie volzet is met betalende deelnemers. 

Uw inschrijving kan betaald worden via banconact/kredietkaart en wordt bevestigd via mail. Indien uitzonderlijk via overschrijving wordt betaald dan is die definitief na transfer van het lidgeld binnen de 10 dagen op rekeningnummer : BE61 6528 0018 5317 en houdt ook de aanvaarding van de annulaties's en ristorno's in. Bij niet-betaling binnen de 10 dagen sturen wij een betalingsherinnering.

Geen sessies in de herfst-kerst-krokus- en paasvakantie tenzij ingehaald moet worden.Een probeerles kan mits voorafgaande aanvraag via mail of telefoon en mits de sessie niet volzet is. Invallen tijdens een sessie kan perfect mits pro rata inschrijvingsgeld. Inschrijven kan zolang de sessies niet volzet zijn - éénmaal ingeschreven heeft iedere lid een voorkeurrecht voor alle volgende sessies.

Annulaties & ristorno's

 • Met doktersattest: integrale terugbetaling vanaf de 3e ziekteweek via een tegoedmail
 • Zonder doktersattest: geprorateerde terugbetaling mits grondige reden via een tegoedmail én na aftrek van 30 € verzekerings- en administratiekosten

Annulaties of ristorno’s worden vanaf 01 september 2011 uitsluitend terugbetaald via een tegoedmail. Die kan aangewend worden om in de toekomst terug te komen bij davos inc, of kan doorgegeven of verkocht worden aan derden in een persoonlijke poging om hen tot sporten aan te zetten. Een tegoedmail behoudt zijn waarde zolang davos inc als vzw actief is en zal niet in contanten terugbetaald worden.

Kortingen

 • DIVA-korting : 50% op je eigen lidgeld per 3 nieuw aangebrachte leden.

Inbegrepen

 • Exclusief kado voor zij die deelnemen aan de WINTERreeks
 • Heerlijk Paaskado - voor zij die deelnemen aan de LENTEreeks
 • BA-verzekering - permanent

Waar

Sint-Andries - Freinetschool De Boomhut - Sportzaal - Koning Leopold III -laan 102 - 8200 Sint-Andries

Parkeren is een zaak van tijdig vertrekken. Er is voldoende parkeermogelijkheid vooraan de site en in de buurt. Kalender kan lichtjes wijzigen in de loop van het seizoen - via mail wordt iedere deelnemer op de hoogte gehouden.

Risico's

Het volgen van World Dance BBB Fatburner geschiedt op eigen gezondheidsrisico. Een lid verklaart zich fit voor het volgen van lessen. Davos aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid inz. schade, diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen van de cursist.

Lesgever

De lesgeefster heeft jarenlange ervaring in het geven van groepsfitness reeksen. Zij enthousiasmeert en zorgt met haar aanwezigheid voor een positieve flow. Zij beschikt over diverse diploma's behaald in binnen- en buitenland.

Vragen

martin.blomme@skynet.be – 0477 / 761 347