Yoga - Dynamiek

Snel naar ons aanbod

Laatste nieuws

Update 13/05/2024 : de inschrijvingen voor het nieuwe seizoen 2024-2025 in september starten op zaterdag 18 mei om 08:00 - dan verschijnen de inschrijvingsblokjes live en kan u hierboven links op de oranje knop SNEL NAAR ONS AANBOD klikken om uw inschrijving te starten.

Het lidgeld is NIET verhoogd ondanks de prijsstijgingen zowat overal - wij zijn erg flexibel met onze democratische prijzen en werken zonder bindende, dure abonnementen. Sporten op uw maat en agenda is onze andere grote troef.

DATA SEIZOEN 2024-25 : wekelijks opeenvolgnd - geen sessies in de herfst-kerst-krokus-paasvakantie

DATA HERFST ST-ANDRIES: sept 09-16-23-30/okt 07-14-21/nov 04-11

DATA HERFST SINT-KRUIS : sept 11-18-25/okt 02-09-16-23/nov 06-13

  • alle info : martin.blomme@skynet.be 
  • een proefles is gratis, vrijblijvend en mogelijk indien plaats - ALTIJD eerst mailen voor de inschrijvingsprocedure
  • een onvolledige reeks op uw eigen maat kan meestal : ALTIJD eerst mailen voor de inschrijvingsprocedure
  • bevalt de lopende sessie je toch niet : stap dan zonder financieel verlies over binnen ons globaal aanbod

Info

Seizoen 9 - Davos Inc brengt dynamische yoga voor 70 euro voor 9 sessies van 75 minuten : yoga moet absoluut voor iedereen betaalbaar zijn en mensen moeten kunnen kiezen tussen klassieke, statische yoga en dynamische yoga.

Yoga is algemeen gekend en zonder twijfel goed voor lichaam en geest. De prijs die in veel centra gevraagd wordt is erg duur : tussen 8 en 12 euro per uur of 75 minuten, waanzinnig hoog en niet voor ieders budget. Voor ons is het een onrecht dat veel mensen zich budgettair geen toegang kunnen verschaffen.

Yoga oefeningen houden het lichaam gezond : ze verlengen en versoepelen de spieren, stimuleren de organen, geven zuurstof aan het organisme, zorgen voor een mooie lichaamshouding en brengen emoties en gedachten tot rust. Yoga helpt mee aan het groeiend lichaamsbewustzijn.

Davos Inc organiseert aan 6.22 euro per uur op woensdagen vanaf 21 september 2 sessies dynamische yoga van elk 9 weken te Male Sint-Kruis en 1 sessie van elke 9 weken vanaf 19 september op maandagen te Sint-Andries veruit de meest democratische prijs in het Brugse Ommeland. Breng uw en matje mee ! Er zijn geen sessies tijdens de schoolvakanties.

Wat

Er zijn veel soorten yoga. Dynamische yoga is een organische vorm van yoga, met grote invloeden uit de Yogea ArtFlow en kleurt buiten de lijntjes maar blijft binnen het lichaam! Expressief.

Na een algemene opwarming is ons hele lichaam klaar om een reeks yogahoudingen te beoefenen. Deze verschillen naargelang het thema van de dag. Er zijn altijd staande, liggende, zittende houdingen met aandacht voor evenwicht en balans. Het aanbod aan yogahoudingen is elke les anders en heel divers. De verschillende houdingen lopen vloeiend in elkaar over. Door die houdingen met volle aandacht uit te voeren, te letten op de correcte uitlijning en aanwezig te blijven met je ademhaling werken ze dieper in op je systeem. Zo bevrijd je het lichaam van spierspanningen en emotionele stress, waardoor je levensenergie weer ten volle gaat stromen. Het accent ligt op de wisselwerking tussen ademhaling, lichaam en emoties. Ook bewustwording van de ademhaling en beheersing ervan komen aan bod, waarbij de ademhaling een hulpmiddel is om emoties en spanningen loslaten. Je komt als vanzelf uit bij je kern. De les wordt altijd afgerond met een deugddoende ontspanning.

Wat minder

Niet overwegend statisch blijven zitten op de mat. Geen hoofdaccent op meditatie. Weinig statische momenten tussen de yoga-houdingen. Geen absolute stilte.

Aanbod 2024-25 - seizoen 9

YOGA - DYNAMIEK

YD HERFST ST-ANDRIESMAA - 09 sep - 19:0070 €
YD WINTER ST-ANDRIESMAA - 25 nov - 19:0070 €
YD LENTE ST-ANDRIESMAA -volgt  - 19:0070 €
YD HERFST ST-ANDRIESMAA - 09 sep - 20:3070 €
YD WINTER ST-ANDRIESMAA - 25 nov - 20:3070 €
YD LENTE ST-ANDRIESMAA -volgt   - 20:3070 €
YD HERFST MALEWOE - 11 sep - 19:0070 €
YD WINTER MALEWOE - 27 nov - 19:0070 €
YD LENTE MALEWOE - volgt - 19:0070 €
YD HERFST MALEWOE - 11 sep - 20:3070 €
YD WINTER MALEWOE - 27 nov - 20:3070 €
YD LENTE MALEWOE - volgt - 20:3070 €

Attentie!

Een inschrijving via onze site is minimum 1 x verplicht per seizoen - hierdoor beschik je over een voorkeurrecht - 5 dagen voor de start van een nieuwe reeks binnen hetzelfde seizoen sturen wij standaard een uitnodiging per mail.

Wie

Iedereen die fit is kan deelnemen. Het aantal deelnemers wordt beperkt om de kwaliteit te garanderen en de bewegingsruimte te vrijwaren. Wij leggen een wachtlijst aan indien nodig.

Prijs 

70 € per persoon voor 9 weeksessies van elk minimum 75 minuten steeds op onderdag - gelieve een ligmatje mee te brengen

Indien u zich wenst in te schrijven klik dan op het oranje blokje SNEL NAAR ONS AANBOD en vul het document in. Een probeerles is mogelijk mits aangeduid onderaan het document als mededeling én indien er plaatsen vrij zijn. Probeersessies vervallen automatisch indien de sessie volzet is met betalende deelnemers. 

Uw inschrijving kan betaald worden via banconact/kredietkaart en wordt bevestigd via mail. Indien uitzonderlijk via overschrijving wordt betaald dan is die definitief na transfer van het lidgeld binnen de 10 dagen op rekeningnummer : BE61 6528 0018 5317 en houdt ook de aanvaarding van de annulaties's en ristorno's in. Bij niet-betaling binnen de 10 dagen sturen wij een betalingsherinnering.

Geen sessies in de Kerst- en Paasvakantie tenzij ingehaald moet worden.Een probeerles kan mits voorafgaande aanvraag via mail of telefoon en mits de sessie niet volzet is. Invallen tijdens een sessie kan perfect mits pro rata inschrijvingsgeld. Inschrijven kan zolang de sessies niet volzet zijn - éénmaal ingeschreven heeft iedere lid een voorkeurrecht voor alle volgende sessies.

Annulaties & ristorno's

  • Met doktersattest: integrale terugbetaling vanaf de 3e ziekteweek via een tegoedmail
  • Zonder doktersattest: geprorateerde terugbetaling mits grondige reden via een tegoedmail én na aftrek van 30 € verzekerings- en administratiekosten

Annulaties of ristorno’s worden vanaf 01 september 2011 uitsluitend terugbetaald via een tegoedmail. Die kan aangewend worden om in de toekomst terug te komen bij davos inc, of kan doorgegeven of verkocht worden aan derden in een persoonlijke poging om hen tot sporten aan te zetten. Een tegoedmail behoudt zijn waarde zolang davos inc als vzw actief is en zal niet in contanten terugbetaald worden.

Kortingen

  • DIVA-korting : 50% op je eigen lidgeld per 3 nieuw aangebrachte leden.

Inbegrepen

  • Exclusief kado rond Kerstmis - voor zij die deelnemen aan de WINTERSESSIE
  • Heerlijk Paaskado - voor zij die deelnemen aan de LENTESESSIE
  • BA-verzekering - permanent

Waar

Male-Sint-Kruis - VBS De Kantelberg - kleuterafdeling - overdekte binnenzaal - Raadsherenlaan 42 

Sint-Andries - Freinetschool De Boomhut - Sportzaal - Koning Leopold III -laan 102 - 8200 Sint-Andries

Parkeren is een zaak van tijdig vertrekken. Er is voldoende parkeermogelijkheid vooraan de site en in de buurt. Kalender kan lichtjes wijzigen in de loop van het seizoen - via mail wordt iedere deelnemer op de hoogte gehouden.

Risico's

Het volgen van Yoga geschiedt op eigen gezondheidsrisico. Een lid verklaart zich fit voor het volgen van lessen. Davos aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid inz. schade, diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen van de cursist.

Lesgever

Lesgeefster is Joke Verkeyn : https://www.facebook.com/YogametJoke - 12 jaar fulltime yogalesgeefster - 6 keer in de week lesgeefster in het kader van Sport je fit bij de gemeenten Oostkamp, Damme en Blankenberge - andere lessen in opdracht van vzw Roer in Knokke. 

Vragen

martin.blomme@skynet.be – 0477 / 761 347