Yoga - Esthetiek

Snel naar ons aanbod

Laatste nieuws

Update 22/06/2024 : inschrijven kan vanaf 28/06/2024 om 08:00 voor de start op 19 september - het inschrijvingsblokje staat dan live en u kan hierboven links op de oranje knop SNEL NAAR ONS AANBOD klikken om uw inschrijving te starten.

Het lidgeld is NIET verhoogd ondanks de prijsstijgingen zowat overal - wij zijn erg flexibel met onze democratische prijzen en werken zonder bindende, dure abonnementen. Sporten op uw maat en agenda is onze andere grote troef.

DATA SEIZOEN 2024-25 : wekelijks doorlopend - geen sessies in de herfst-kerst-krokus-paasvakantie

DATA HERFST MALE ST-KRUIS: sept 19-26/okt 3-10-17-24/nov 14-21-28

  • alle info : martin.blomme@skynet.be 
  • een proefles is gratis, vrijblijvend en mogelijk indien plaats - ALTIJD eerst mailen voor de inschrijvingsprocedure
  • een onvolledige reeks op uw eigen maat kan meestal : ALTIJD eerst mailen voor de inschrijvingsprocedure
  • bevalt de lopende sessie je toch niet : stap dan zonder financieel verlies over binnen ons globaal aanbod

Info

Seizoen 1  - Davos Inc brengt yoga esthetiek voor 70 euro voor 9 sessies van 75 minuten : yoga moet absoluut voor iedereen betaalbaar zijn. 

Door Yoga Esthetiek te beoefenen komt er meer kennis en ook ervaring omtrent de werking van energie in jouw lichaam. Je leert om onder steeds meer omstandigheden naar herstel toe te werken, herstel van het evenwicht. Je hebt beide polen in je (dag en de nacht, inspanning en ontspanning, gezondheid en ziekte, ...) en de kunst is om hier een staat van harmonie in te verkrijgen

Davos Inc organiseert aan 6.22 euro per uur op donderdagen vanaf 19 september 2024 een reeks yoga esthetiek van 9 weken te Male Sint-Kruis-Brugge - veruit de meest democratische prijs in het Brugse Ommeland. Breng uw matje mee !

Wat

De basis van deze yogales zijn de klassieke asana’s (houding - oefening) ook wel gekend als de hatha yoga (bewustzijn brengen door actie en verinnerlijking). De benadering is iets anders: tijdens de lessen wordt aangeleerd hoe je je bewustzijn (het denken, voelen en willen) kunt ordenen om vervolgens op een bewust gestuurde manier de yogahoudingen vorm te geven. Door de creatieve vorming van de lesgeefsster is vormgeven en esthetiek op alle vlakken in het leven belangrijk. Tijdens de yogasessies worden zowel het bewustzijn als het fysieke lichaam aangesproken en goed doorvormd.

Wat mee te brengen: een yoga-mat, een dekentje, een badhanddoek en een drinkfles - (een kussentje of meditatiekussen voor wie moeite heeft met kleermakerszit)

Aanbod 2024-25 - seizoen 1

HERFST SINT-KRUIS YOGA ESTHETIEKDON - 19 sep - 19:1570 €
WINTER SINT-KRUIS YOGA ESTHETIEKDON - 05 dec - 19:1570 €
LENTE   SINT-KRUIS YOGA ESTHETIEKDON - 27 feb - 19:1570 €

Attentie!

Een inschrijving via onze site is minimum 1 x verplicht per seizoen - hierdoor beschik je over een voorkeurrecht - 5 dagen voor de start van een nieuwe reeks binnen hetzelfde seizoen sturen wij standaard een uitnodiging per mail.

Wie

Iedereen die fit is kan deelnemen. Het aantal deelnemers wordt beperkt om de kwaliteit te garanderen en de bewegingsruimte te vrijwaren. Wij leggen een wachtlijst aan indien nodig.

Prijs 

70 € per persoon voor 9 weeksessies van elk minimum 75 minuten steeds op donderdag - gelieve een ligmatje mee te brengen !

Indien u zich wenst in te schrijven klik dan op het oranje blokje SNEL NAAR ONS AANBOD en vul het document in. Een probeerles is mogelijk mits aangeduid onderaan het document als mededeling én indien er plaatsen vrij zijn. Probeersessies vervallen automatisch indien de sessie volzet is met betalende deelnemers. 

Uw inschrijving kan betaald worden via banconact/kredietkaart en wordt bevestigd via mail. Indien uitzonderlijk via overschrijving wordt betaald dan is die definitief na transfer van het lidgeld binnen de 10 dagen op rekeningnummer : BE61 6528 0018 5317 en houdt ook de aanvaarding van de annulaties's en ristorno's in. Bij niet-betaling binnen de 10 dagen sturen wij een betalingsherinnering.

Geen sessies in de herfst-kerst-krokus- en paasvakantie tenzij ingehaald moet worden.Een probeerles kan mits voorafgaande aanvraag via mail of telefoon en mits de sessie niet volzet is. Invallen tijdens een sessie kan perfect mits pro rata inschrijvingsgeld. Inschrijven kan zolang de sessies niet volzet zijn - éénmaal ingeschreven heeft iedere lid een voorkeurrecht voor alle volgende sessies.

Annulaties & ristorno's

  • Met doktersattest: integrale terugbetaling vanaf de 3e ziekteweek via een tegoedmail
  • Zonder doktersattest: geprorateerde terugbetaling mits grondige reden via een tegoedmail én na aftrek van 30 € verzekerings- en administratiekosten

Annulaties of ristorno’s worden vanaf 01 september 2011 uitsluitend terugbetaald via een tegoedmail. Die kan aangewend worden om in de toekomst terug te komen bij davos inc, of kan doorgegeven of verkocht worden aan derden in een persoonlijke poging om hen tot sporten aan te zetten. Een tegoedmail behoudt zijn waarde zolang davos inc als vzw actief is en zal niet in contanten terugbetaald worden.

Kortingen

  • DIVA-korting : 50% op je eigen lidgeld per 3 nieuw aangebrachte leden.

Inbegrepen

  • Exclusief kado - voor zij die deelnemen aan de WINTER reeks
  • Heerlijk Paaskado - voor zij die deelnemen aan de LENTE reeks
  • BA-verzekering - permanent

Waar

Sint-Kruis-Male -VBS De Kantelberg - kleuterafdeling - overdekte binnenzaal - Raadsherenlaan 42.

Parkeren is een zaak van tijdig vertrekken. Er is voldoende parkeermogelijkheid vooraan de site en in de buurt. Kalender kan lichtjes wijzigen in de loop van het seizoen - via mail wordt iedere deelnemer op de hoogte gehouden.

Risico's

Het volgen van Yoga Esthetiek geschiedt op eigen gezondheidsrisico. Een lid verklaart zich fit voor het volgen van lessen. Davos aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid inz. schade, diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen van de cursist.

Lesgever

Lesgeefster is Karen Cuypers, sinds 2004 intensief bezig met yoga - bezoek haar website : www.b-yourself.be

Vragen

martin.blomme@skynet.be – 0477 / 761 347