Zumba P

Snel naar ons aanbod

Laatste nieuws

Update 08/09/2022 : De inschrijvingen staan open voor iedereen en onze prijs is NIET verhoogd ondanks de prijsstijgingen zowat overal - wij zijn erg flexibel met onze democratische prijzen en werken zonder bindende, dure abonnementenSporten op uw maat en agenda  is onze andere grote troef.  

DATA HERFST

MALE : sept 06-13-20-27/ okt 04-11-18-25/ nov 08 - niet op 1 nov

ST-ANDRIES : sep 07-14-21-28/ okt 05-12-19-26/ nov 09 - niet op 2 nov

VARSENARE :  sep 12-19-26/ okt 03-10-17-24/ nov 07-14

ZU HERFST VARSENARE EXPLODEMAA - 12 sep - 19:4504
ZU HERFST MALE SALSADIN -  06 sep - 20:3005
ZU HERFST ST-ANDRIES CLASSICWOE- 07 sep - 19:3003
 • alle info : martin.blomme@skynet.be 
 • een proefles is gratis, vrijblijvend en mogelijk indien plaats - ALTIJD eerst mailen voor de inschrijvingsprocedure
 • een onvolledige reeks op uw eigen maat kan meestal : ALTIJD eerst mailen voor de inschrijvingsprocedure
 • een combinatie: indien je op dinsdag zowel STRONGPACK (45€) als ZUMBA(50€) volgt dan betaal je slechts 75€ - ALTIJD eerst mailen voor de inschrijvingsprocedure
 • bevalt de lopende sessie je toch niet : stap dan zonder financieel verlies over binnen ons globaal aanbod

Info 

Davos Inc start haar 13e seizoen zumba. Onze gelicentieerde Zumba-lesgevers staan erop zoveel mogelijk mensen individueel op te volgen & te adviseren. Op vandaag is iedere Zumba-sessie een feest.

Werkt Zumba echt : je uithoudingsvermogen en algemene conditie worden aangescherpt als de oefeningen intens genoeg worden ingevuld. Je hele lichaam wordt aan het werk gezet : je benen in de basispassen, je armen naarmate je vooruitgang boekt en je middel en heupen door de draaiende en roterende bewegingen.

Zumba is opwindend door de muzikale ondersteuning en is conditioneel opbouwend en vetverbrandend. Wij bieden 4 types aan.

Locaties : 3 soorten zumba

 • op maandag in Varsenare : ZUMBA Explode met Lore - zij houdt er een onophoudend tempo op na - een groep van 25-30 dames met vaste fans
 • op dinsdag in Sint-Kruis :   ZUMBA Salsa met Arati - zij laat met salsa-invloeden de zaal aanhoudend swingen - de grootste en fanatieke groep - uitgelaten sfeer
 • op woensdag in Sint-Andries : ZUMBA Classic met Hajnalka - klassieke, pure zumba met oost-Europese invloeden - snel groeiende groep met een goedlachse lesgeefster

Aanbod seizoen 2022 - 2023

ZU HERFST ST-ANDRIES CLASSICWOE - 07 sep - 19:3050 €
ZU WINTER ST-ANDRIES CLASSICWOE - 23 nov - 19:3050 €
ZU LENTE ST-ANDRIES CLASSICWOE - volgt - 19:3050 €
   
ZU HERFST MALE SALSADIN - 06 sep - 20:3050 €
ZU WINTER MALE SALSADIN - 22 nov - 20:3050 €
ZU LENTE MALE SALSADIN - volgt - 20:3050 €
   
ZU HERFST VARSENARE EXPLODEMAA - 12 sep - 19:4550 €
ZU WINTER VARSENARE EXPLODEMAA - 21 nov - 19:4550 €
ZU LENTE VARSENARE EXPLODEMAA - volgt - 19:4550 €

Attentie!

Mensen die momenteel actief zijn moeten zich NIET opnieuw inschrijven voor toekomstige sessies : zij beschikken over een voorkeurrecht.

Wie

Iedereen die fit is kan deelnemen. Het aantal deelnemers wordt beperkt om de kwaliteit te garanderen en de bewegingsruimte te vrijwaren. Wij leggen een wachtlijst aan indien nodig.

Prijs 

50 € per persoon voor 9 weeksessies van elk minimum 60 minuten steeds op maandag, dinsdag of woensdag Indien u zich wenst in te schrijven klik dan op het oranje blokje SNEL NAAR ONS AANBOD en vul het document in. Een probeerles is mogelijk mits aangeduid onderaan het document als mededeling én indien er plaatsen vrij zijn. Probeersessies vervallen automatisch indien de sessie volzet is met betalende deelnemers. 

Indien u zich wenst in te schrijven klik dan op het oranje blokje SNEL NAAR ONS AANBOD en vul het document in. Een probeerles is mogelijk mits aangeduid onderaan het document als mededeling én indien er plaatsen vrij zijn. Probeersessies vervallen automatisch indien de sessie volzet is met betalende deelnemers. 

Uw inschrijving kan betaald worden via banconact/kredietkaart en wordt bevestigd via mail. Indien uitzonderlijk via overschrijving wordt betaald dan is die definitief na transfer van het lidgeld binnen de 10 dagen op rekeningnummer : BE61 6528 0018 5317 en houdt ook de aanvaarding van de annulaties's en ristorno's in. Bij niet-betaling binnen de 10 dagen sturen wij een betalingsherinnering.

 • Geen sessies in de Kerst- en Paasvakantie tenzij ingehaald moet worden.
 • Een probeerles kan mits voorafgaande aanvraag via mail of telefoon en mits de sessie niet volzet is. Invallen tijdens een sessie kan perfect mits pro rata inschrijvingsgeld.
 • Inschrijven kan zolang de sessies niet volzet zijn - éénmaal ingeschreven heeft ieder lid een voorkeurrecht voor alle volgende sessies.

Annulaties & ristorno's

 • Met doktersattest: integrale terugbetaling vanaf de 3e ziekteweek via een tegoedmail
 • Zonder doktersattest : geprorateerde terugbetaling mits grondige reden via een tegoedmail én na aftrek van 30 € verzekerings- en administratiekosten

Annulaties of ristorno’s worden vanaf 01 september 2011 uitsluitend terugbetaald via een tegoedmail. Die kan aangewend worden om in de toekomst terug te komen bij davos inc, of kan doorgegeven of verkocht worden aan derden in een persoonlijke poging om hen tot sporten aan te zetten. Een tegoedmail behoudt zijn waarde zolang davos inc als vzw actief is en zal niet in contanten terugbetaald worden.

Kortingen

 • DIVA-korting : 50% op je eigen lidgeld per 3 nieuw aangebrachte leden.

Deze korting is direct aftrekbaar. Indien vergeten bij de inschrijving dan regelen we dit op eenvoudig verzoek tot uiterlijk 15 dagen na de betaling.

Inbegrepen

 • Exclusief kado rond Kerstmis - voor zij die deelnemen aan de WINTERSESSIE
 • Heerlijk Paaskado - voor zij die deelnemen aan de LENTESESSIE
 • BA-verzekering - permanent

Waar 

Sint-Kruis : sportzaal in de Freinetschool Context - Ingang uitsluitend via (GPS) Brieversweg 185 - 8310 Sint-Kruis. Met de wagen : parkeren op het terrein van ALVO supermarkt - Brieversweg 220. Met de fiets of te voet : doorgang geen probleem tot achteraan de speelplaats aan de sportzaal.

Sint-Andries : sportzaal in de Basisschool Manitoba, Manitobastraat 48, Sint-Andries - De ingang kan u bereiken zo'n 75 m achter de parking van de nabijgelegen andere school. Parkeren langs de straat, er is geen parkeermogelijkheid op het schooldomein.

Varsenare : sportzaal Hof Ter Straeten 03 - Voldoende ruime parking

Kalender kan lichtjes wijzigen in de loop van het seizoen - via mail wordt iedere deelnemer op de hoogte gehouden.

Risico's

Het volgen van Zumba-sessies geschiedt op eigen gezondheidsrisico. Een lid verklaart zich fit voor het volgen van lessen en trainingen. Davos aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid inz. schade, diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen van de cursist.

Lesgevers

De lesgeefster ZUMBA EXPLODE op maandag is Lore Vanoeteren - gemandateerd Officiële Zumba Instructeur en actief in dansscholen.

De lesgever ZUMBA SALSA op dinsdag is Arati Gurung - dans instructeur & salsa lesgever.

De lesgeefster ZUMBA CLASSIC op woensdag is Hajnalka Keszthelyi - sinds 2014 gemandateerde Hongaarse Zumba Zin instructeur.

Vragen : martin.blomme@skynet.be – 0477 / 761 347